Gevel impregneren

Bescherm uw gevel zodat deze jarenlang mee gaat

Bij gevel onderhoud maken wij altijd gebruik van de meest recente impregnatie technieken. Uw gevel impregneren is op meerdere vlakken erg belangrijk. Laat het dus doen door de experts van PRO-gevelreiniging!

Waarom gevel impregneren? 

Er zijn meerdere redenen om uw gevel te laten impregneren. Hieronder sommen wij de belangrijkste redenen op.

1. Volledige bescherming

Impregneren zorgt ervoor dat uw gevel bestand is tegen weersomstandigheden, vocht, schimmelvorming en slijtage. Hierdoor zorgt u er ook voor dat uw gevel langer mee gaat!

2. Minder onderhoudskosten

Door uw gevel goed te laten impregneren voorkomt u op termijn hoge en onnodige onderhoudskosten. Voorkomen is altijd beter dan repareren!

3. Betere isolatie van uw woning

Als wij uw gevel impregneren, betekent dit dat u daarmee automatisch uw woning veel beter isoleert. Dat komt omdat er geen vocht meer uw huis infiltreert. Dus u krijgt ook lagere eneriekosten!

Wist u dat...

Dankzij gevelimpregnatie uw gevel tot wel 10 jaar lang beschermd blijft tegen vocht en vuil?

Offerte

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Wat is het impregneren van gevels eigenlijk?

Het impregneren van gevels is een proces waarbij een speciale impregneermiddel of coating wordt aangebracht op de buitenmuur of gevel van een gebouw. Het doel van gevelimpregnatie is het beschermen van de gevel tegen schadelijke invloeden van buitenaf, waaronder vocht, regenwater, wind, luchtvervuiling en ander vuil. Hierdoor blijft de gevel langer in goede staat en wordt er optimaal gebruik gemaakt van de levensduur van het bouwmateriaal.

Wanneer gevel impregneren?

We adviseren u altijd om zo nu en dan goed te kijken naar de staat van uw gevel. Ziet u bijvoorbeeld vochtplekken of ziet u vormen van verontreiniging door bijvoorbeeld algen of mos? Dan is het een goed moment om uw gevel te laten impregneren. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw gevel aanzienlijk! Eens in de 10 jaar is het weer goed om uw gevel opnieuw te behandelen of te onderhouden. Zo houdt u uw gevel mooi en in een top conditie.

Bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Lees dan meer over onze gevelreiniging en schoorsteen renovatie diensten!