Schoorsteen renovatie

Houd uw schoorsteen in goede staat

Het is belangrijk om uw schoorsteen goed te onderhouden en te renoveren als dat nodig is. De professionals van PRO-gevelreiniging renoveren uw schoorsteen grondig en zorgen ervoor dat deze weer vele jaren mee kan!

Wat valt er onder schoorsteen renovatie?

Wij weten alles van het onderhouden en renoveren van schoorstenen. U kunt in ieder geval de volgende zaken verwachten:

1. Herstellen van voegwerk

Beschadigd voegwerk kan leiden tot vervelende infiltratie van vocht en op den duur voor structurele problemen zorgen. Wij herstellen het voegwerk rondom de schoorsteen zodat we dit voorkomen. 

2. Schoorsteen onderdelen renoveren

We kunnen afzonderlijke onderdelen van de schoorsteen renoveren of vervangen. Denk bijvoorbeeld aan de loodslabben, schoorsteenkap of de schoorsteenbekleding. Alles wat nodig is!

3. Inspectie en herstel van scheuren of lekken

Met behulp van onze apparatuur kunnen we goed kijken naar de schoorsteen en zien we of er lekkage is en of er scheuren zijn. Problemen lossen we natuurlijk per direct op!

Wist u dat...

Het lood rondom uw schoorsteen gemiddeld tussen de 30 en 40 jaar meegaat?

Offerte

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Veilig gebruik van uw schoorsteen

Wij van PRO-gevelreiniging vinden het erg belangrijk dat onze klanten veilig gebruik maken van hun schoorsteen. Dus is het van belang dat de schoorsteen voldoet aan de veiligheidsvoorschriften. Onze professionals hebben jarenlang ervaring op het gebied van schoorsteen reinigen. En wij weten als geen ander wat de huidige bouwvoorschriften zijn als het gaat om gevels en schoorstenen! U kunt dus op onze expertise vertrouwen. 

Na de schoorsteen renovatie

Bel ons ook gerust als u het gevoel heeft dat er na de renovatie periode iets met uw schoorsteen aan de hand is. Wij kunnen altijd een gedetailleerde check voor u doen! Het is namelijk belangrijk dat de schoorsteen met enig regelmaat onderhouden wordt. Dat wil onder andere zeggen dat we voor u de schoorsteen goed schoon houden en op tijd mankementen weten op te sporen. Dat voorkomt stress en hoge onderhoudskosten!

Bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Lees dan meer over onze gevelreiniging en gevel impregneren diensten!